Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Uğur Mumcu Kavşağı ve çevresinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kavşak yakınında bulunan Dolmuş Durakları'nın bulunduğu alanda çalışan işçiler, ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle sabah saatlerinde iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Firmanın işçilere gerekli ödemeyi yapmasının ardından işçiler işlerine geri döndü.

Akşam saatlerinde ise Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kavşakta ve durakta devam eden çalışmaları inceledi. Durak alanında devam eden parke çalışmasının yavaş ilerlemesine sinirlenen başkan Akdemir, yüklenici firma ve taşeron firma yetkililerine tepki gösterdi. Yüklenici firma olan Özbulut İnşaat Yetkilisi Ali Bulut ve işi yapan Davut Acar da çalışmanın devam ettiği alana geldi. Parke düzenlemesini yarın sabaha kadar tamamlanmasını isteyen Muharrem Akdemir, firma yetkililerine sabaha kadar çalışmaları talimatını vererek, "Gerekli ışıklandırma sizlere sağlanacak. Vatandaş haklı olarak bize tepki gösteriyor. Ben yarın buraya Sayın Valimiz Ahmet Çınar'ı davet edeceğim. Çalışma düzene girsin, parke işi bitsin" dedi.

Ali Bulut ve Davut Acar ile de özel olarak görüşen Başkan Akdemir, zaman zaman sinirlendi. O anlar ise görüşmeyi uzaktan takip eden basın mensuplarının objektiflerine yansıdı. Başkan Akdemir, duraktaki çalışmanın en geç Salı günü tamamlanmasını istedi. Davut Acar ise, çalışmanın Çarşamba günü sona ereceğini ve dolmuşların durağa girebileceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi