Akdemir tıraşa başladı..



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, seçim gezileri kapsamında Yeni Çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan Akdemir’e, CHP İl Sekreteri Nurettin Yolcu, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Merkez İlçe Kadın Kolları ve partililer eşlik etti. Yeni Çarşı’daki esnafları tek tek gezen Akdemir, esnaf ve alışveriş yapan müşterilerle sohbet ederek, yerel seçimlerde destek istedi.

Akdemir, seçim gezileri kapsamında Yeni Çarşı’da bulunan bir berber dükkanı da ziyaret etti. Öğretmenliğe başlamadan önce berberlik yapan Akdemir, eski günlerini hatırlayarak eline makasla tarağı aldı. Akdemir, berber çıraklığı yaptığını belirterek, “Benim birinci sınıf ehliyetim var” dedi.

Dükkandaki berber çırağına espri ile karışık, “Böyle bakmakla olmaz evladım, alacaksın eline makası” diyen Akdemir, berber çıraklarına küçük tüyolar vermeyi de unutmadı. Akdemir’i etrafındakiler şaşkınlıkla izleyerek, “Başkanım biz sizi şaka yapıyorsunuz zannettik” dediler.

AKDEMİR’DEN EV ZİYARETLERİ

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, akşamları da ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Akdemir, beraberinde eşi Nurten Akdemir, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Parmak, CHPP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kurtman’la birlikte önceki akşam Baştarla Mahallesi’nde Osman Toklu´nun evini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Muharrem Akdemir, gördüğü ilgiden çok memnun kaldı.
Editör: Pusula Gazetesi