Zonguldaklı Milli sporcular 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında beraberinde Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Branşlarında başarılı olarak Milli olan sporculardan kurulu sporcu kafilesinde boks, atletizm branşlarında sporcu bulunuyor.

Milli atlet Melike Malkoç, kafile adına Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e çiçek verirken, Başkan Akdemir ise sporculara altın hediye etti.

"SPORDA ZONGULDAK'IN YÜZ AKI OLACAĞIZ"

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, "19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Zonguldaklı milli sporcularımızı önce sayın Valimiz Ali Kabanla, daha sonra da Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in kabulüyle bizi onurlandırdılar. Zonguldak'ın gülen yüzü olacak, iki tane aslan gibi branş aslan gibi gençlerimiz, değerli antrenör arkadaşlarımız beraber bizim ki bir sevda. Zonguldak'ın adını sporla en iyi yerlerde duyurmayı hedefliyoruz. Atletizm ve boks bu anlamda Zonguldak'ın gülen yüzü olacak. Başkanımıza kabullerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"BAŞARI UZUN ÇALIŞMA VE EMEKLE GELİYOR"

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise yaptığı konuşmasında "Değerli sporcularımızı ve aldıkları başarıları medyadan takip ediyorum. Bu başarılar tabi ki başarılar kolay elde edilmiyor. Başarı uzun çalışma ve emek sonunda geliyor. Yanınızda kimler var eğiticiler ve öğretmenler var. Onların sayesinde bu başarılara ulaştınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Elde ettiğiniz bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi