31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde görevi sona erecek olan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir veda ziyaretlerine devam ediyor. Spor, siyaset, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra eş ve dostlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na ziyarette bulundu.

Başkan Akdemir'i ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Komiserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna ve ASKF yönetim kurulu üyesi Kemal Harmankaya ağırladı.

AKDEMİR'E TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir ve Spor Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna Belediye Başkanı Muharem Akdemir'e görevi süresi içinde amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler.

ASKF Başkanı Kemal Demir "Biz daha önce ASKF yönetim Kurulu üyeliği yaptık, şimdi de yönetim olarak ASKF'nin başındayız. Tüm bu süreler içinde Sayın Başkanımız Muharrem Akdemir her fırsatta bizlere destek verdi. Bundan sonraki yaşamında başkanımıza sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise Zonguldak'ta amatörlerin yaptığı hizmetlerin çok değerli olduğunu gençlerin kötü alışkanlıklardan spor sayesinde uzak durduğunu ve bunun da ASKF'nin yaptığı çalışmalardan geçtiğini söyleyerek başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi