Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede uzun zamandır yenilenmeyen cadde ve sokaklarda ekipler gece gündüz demeden çalışarak asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda Ayazlı Mahallesi Salyoncu Sokakta asfaltlama çalışmalarına başlanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma planı dahilinde, çalışmalarda çeşitli nedenlerle bozulan yada hasar gören yollarda öncelikle altyapı sistemlerinin kontrolü yapıldıktan sonra, yollar asfalt kaplaması yapılarak modern ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuluyor.
Asfaltlama çalışmaları ile ilgili Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu sözlere yer verdi "Yol çalışmalarımızda ağırlıklı olarak kullanılan, ana arterlere öncelik veriyoruz. Akçakoca'daki tüm yollardan, hangi yolun neresinde ne sorun varsa hepsinden haberdarız. Program dahilinde sıra ile bu sorunları ortadan kaldırmak çabasındayız. Akçakoca Belediyesi olarak yollarımızda rutin çalışmalar yapmıyoruz. Çünkü rutin çalışmalar ile bu sorunlar ortadan kaldırılamadığı gibi israf ile karşı karşıya kalınmış olunuyor. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrardan çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştirmekteyiz" diye ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi