Zonguldak'ta sandıklar açıldı, Anadolu Ajansı'nın (AA) resmi olmayan verilerine göre milletvekilliği seçimlerinde AK Parti 3 CHP 2 milletvekili ile TBMM'de Zonguldak'ı temsil etmeye hak kazandı. 2012 yılından bu yana Zonguldak'ta birinci parti olarak çıkmayı başaran ve TBMM'ye milletvekili gönderen AK Parti, seçimin Türkiye genelinde de kazananı oldu. AK Parti'den Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar Zonguldak'ın yeni milletvekilleri olmaya hak kazandı. AK Parti'nin yeni milletvekilleri Zonguldak halkına teşekkür etti, hizmet sözü verdi.

TÜRKMEN: "ZONGULDAK'A YAKIŞAN BUDUR"

AK Parti'den 1'inci sıra Milletvekili seçilen Polat Türkmen, "Yapılan çalışmalar da Allah'a hamt olsun sandığa yansımıştır. Zonguldak'a yakışan da budur. Bizim istediğimiz Zonguldak budur. Zonguldaklı hemşerilerimizin hepsine, yaşlı amcamızdan ninemizden genç bacılarımıza ve kardeşlerimize teşekküre diyoruz. Bu başarı hemşerilerimizin, teşkilatlarımızın başarısıdır. Hepsini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOLAKOĞLU: "ZONGULDAK HALKINA KARŞILIĞINI VERECEĞİZ"

Zonguldak'a hizmet edeceklerinin sözünü veren 2'inci sıra Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Seçimler ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizlere destek veren Zonguldak halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok çalıştık ve bu çalışmalarda teşkilatlarımızın emeği kesinlikle esirgenemez. Onlara çok teşekkür ediyorum. Zonguldak halkı bizlere güvendi ve TBMM'ye gönderdi. Bizler de çok güzel hizmetlerle Zonguldak halkına bu güvenin karşılığını vereceğiz" ifadelerini kullandı.

UÇAR: "TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"2002 yılından bu yana bütün seçimlere fiili olarak katıldım. Bu seçimin atmosferi başka oldu ve bunun semeresini de aldık" diyen AK Parti 3'üncü sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, "Görüldüğü gibi çok coşkulu ve herkesin mutlu olduğu bir ortamdayız. Sonuç teşkilatlarımızın tabandan tavanına kadar tüm kademelerinin birbirine inanmasının, güvenmesinin sonucudur. Zonguldak'ta ve ülke genelinde herkes en samimi duygularla oyunu kullanıp sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkmıştır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

hangi-parti-nereden-kac-oy-aldi
Hangi parti nereden kaç oy aldı
AK PARTİ NEREDEN KAÇ OY ALDI?
Editör: Pusula Gazetesi