AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı tarafından Öğretmenevi önünde Bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, AK Parti Milletvekili Adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk, Gökçebey AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Gençlim Kolları Başkanı Uğur Karalp, Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, önceki Belediye ve ilçe başkanları Başkanlar Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarları daire amirleri köy ve belde temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Partinin kurulduğu günden bu yana ilklerin partisi olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Doğancı, düzenlenen bayramlaşma programına katılanların bayramını kutlayarak, ilçe teşkilatı olarak Çaycuma için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı kutlar hayırlı bayramlar dilerim" diye konuştu.
İl Başkanı Zeki Tosun; "Katılımcıların Ramazan bayramını en içten duygularıyla kutladıklarını belirterek, Ak Parti kurulduğundan bu yana ilkleri yapan bir parti olduğunu belirterek teşkilatlara önem veren bir parti olduğunu bundan sonrada böyle olacaktır"diye konuştu. Milletvekili adayları adına konuşan Ahmet Çolakoğlu,24 Haziran seçimlerine kısa bir zaman kaldığını belirterek Zonguldak'dan tarihi bir fark beklediklerini ifade etti.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu; "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde hepinizin mübarek bayramını kutluyorum İnşaallah 24 Haziranı başka bir bayram olarak kutlarız.24 Haziran'da yapılacak seçimde Çaycumalıların desteğini bu kez Çolakoğlu için bekliyoruz.AK Parti kurulduğundan bu güne Çaycumalı Milletvekili özlemi çektiğinizi biliyorum, Genel merkezimiz bu özleminizi gidermek için Ahmet Kardeşimizi 2'nci sıraya koyarak gereğini yaptı.Çaycumalılar olarak şimdi sıra sizde,sizin de gereğini en güzel şekilde yaparak Çaycuma'dan tarihi bir fark yaparak göstereceinizden hiç şüphem yok. Bayrak yarışını Çolakoğlu kardeimize devretmenin gururunu taşıyoruz. Bizim için Çaycuma'ya hizmet etmek görevdir.
Mecliste Zonguldak'ımızı en iyi şekilde temsil etmek için daha güçlü bir Türkiye için Vakit Çaycuma Vakti, Vakit Zonguldak Vakti, Vakit Türkiye Vaktidir diyoruz.' diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi