AK Parti İl Teşkilatı Kurban Bayramı'nda bayramlaştı. Parti binasında yapılan bayramlaşma programına AK Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak eski Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökçınar ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun katıldı.

İl Başkanı Zeki Tosun, "işinizi gücünüzü bıraktınız buraya geldiniz, teşekkür ederiz. Zonguldak Belediyesi olarak halkımıza hizmetin en iyisini vereceğiz. Buradaki dava arkadaşlarım her biri bizim için çok değerli. Herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Milletvekilli Hamdi Uçar, konuşmasında şunları söyledi;
" Bayramınızı kutluyorum. Bir bayramlaşma programını daha farklı bir formatta yaptık. Bütün belediye başkan ve ilçe teşkilatlarımızı il binasında topladık. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar var. Dış güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor."

Milletvekilli Ahmet Çolakoğlu'da bayramı kutlayarak şunları söyledi;
"Koskoca bir AK Parti ailesi burada. Birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Biz Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuz sürece kimse bize diz çöktüremez. İl başkanıma teşekkür ediyorum bütün teşkilatları burada topladı."

Milletvekilli Polat Türkmen ise bayramlaşma programına yetişemedi.

Editör: Pusula Gazetesi