AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediyesi'ne alınacak ve tartışmalara neden olan 'Ekonomist' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kendi ekibini oluşturduğunu belirten Uçar, belediyenin 'akıl teri'ne ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Uçar, ekonomistle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Yeni seçilen bir belediye başkanı çalışma ekibini kendisi hazırlar. Kendisinin ihtiyacı olan branşlar, alanlar neyse ona göre ekibini kurar. Niye 'Ekonomist aldınız' ya da niye 'avukat aldınız' gibi eleştiriler olabilir. Bunlara çok takılı kalmamak lazım. Teknik kadronun çok güçlü olması lazım düşüncesi içerisindeyim. Öncelikle Zonguldak Belediyesi'nde akıl terine ihtiyacı var. Akıl terini ortaya koyabilecek, proje üretebilecek, farklılık yaratabilecek projelere imzalar atabilecek beyinlere ihtiyaç var. Ekonomist arkadaşımız kimdir, nitelikleri nicelikleri nedir çok bilmiyorum ama belediye başkanımızın böyle bir tasarrufu vardır, saygıyla karşılıyorum. Ekibin bir kısmı eksik olursa kısır döngüde dönüp dururuz."

Editör: Pusula Gazetesi