Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gazipaşa Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmaları hakkında değerlendirme yaptı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın koşturduğunu ve kovaladığını ifade eden Başkan Tosun "AK Parti Belediyesinin farkını önümüzdeki günlerde herkes görecek. Emeği geçen tüm arkadaşlara başta belediye başkanım olmak üzere teşekkür ediyorum. 'Kovalıyor, koşturuyor, vekillerimizi Ankara'ya götürüyor, vekillerimizle beraber bakanlıklarda, genel müdürlüklerde görüşmelerini yapıyor" dedi.

Başkan Tosun, asfalt çalışmaları için herkese teşekkür ederek şunları söyledi; "31 Mart yerel seçimlerinde AK Partili belediye seçildi. 10 yıldır CHPli belediye vardı. 31 Mart'tan sonra belediye başkanımız Ömer Selim Alan kolları sıvadı, teşkilat ve milletvekilleri arkasında, çalışmalara başladı. Asfalt ilk olarak 4 mahallemizde başladı, yarım kalan yerlerde devam edecek. Geçtiğimiz Pazar günü şehir merkezine girdik. Önce alt yapıları yapıldı, şimdi asfalt dökümü hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye Fen İşleri çalışanı arkadaşlarımız canla başla çalışıyor. Zonguldak'ta on yıldır yapılamayanların nasıl yapıldığını, vatandaşımızın da bunları görerek memnun olması bizlere daha çok güç veriyor. Onların desteğiyle biz bu çalışmaları ileriki günlerde daha fazlasını yapacağız. Vatandaşların belediyenin asli görevi yapmak olduğunu bildikleri halde 10 yıldır Zonguldak'ta ilk defa böyle bir şey yapıldığı için bir heyecan var. Vatandaşlarımız biraz sabretsin, bunlar kısa sürede yapılacak işler değil, biraz zaman alacak. Belediye başkanımızın bir sürü projeleri var. Yakın zamanda hepsi hayata geçecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tekrar Zonguldak'a gelecek. Lavuar Alanı ve şehir düzenlemesi için gelmişti ve yeniden gelecek, incelemelerde bulunacak. Merkezi hükümetin yanımızda olması, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın tüm teşkilatla Ankara'da işleri kovalamasıyla hizmetin geldiğini herkes görecek. AK Parti Belediyesinin farkını önümüzdeki günlerde herkes görecek. Emeği geçen tüm arkadaşlara başta belediye başkanım olmak üzere teşekkür ediyorum. 'Kovalıyor, koşturuyor, vekillerimizi Ankara'ya götürüyor, vekillerimizle beraber bakanlıklarda, genel müdürlüklerde görüşmelerini yapıyor. Bunlar bundan sonra daha da artacak, vatandaşlarımızın sabırlı olmalarını istiyorum."

Editör: Pusula Gazetesi