AK Partililerin ziyaretinde konuşan Türkiye Kamu-Sen il Başkanı Bacıoğlu:

'Zonguldak'ımız hizmet fakiri'

Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, Zonguldak'ın hizmette fakir bir şehir olduğunu belirterek, "Zonguldak'ımızın unutulmuş bir görüntüsü var. Bu konuda siyasilere normalden fazla görev düştüğünü düşünüyorum. Zeki Başkandan, şehrimizi daha, güzel daha yaşanılır bir hale getirmesi için beklentilerimiz var" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği'ne iadeyi ziyarette bulundu. AK Parti heyetini, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu ve beraberindeki sendika yöneticileri karşıladı. Yapılan açıklamalarda, Türkiye'nin geçtiği zor dönemin altı çizilirken, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

TOSUN: "TERÖRİSTLERİN KÖKÜNÜ KAZIMAK İÇİN MEHMETÇİKLERİMİZ CANLA-BAŞLA MÜCADELE EDİYOR"

Ziyarette, ülke gündemine değinen AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Sayın Başkanımızla, Zonguldak konularında olsun sürekli görüşüyoruz. Her zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendilerinin Zonguldak'ta iyi bir görev yaptığını biliyoruz ve takdir ediyoruz. Öte yandan ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Sınırlarımızda PKK'nın, DEAŞ'ın, terör örgütlerinin yapmış olduğu olaylarda Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla Mehmetçiğimiz orada bir mücadele veriyor. Teröristlerin kökünü kazımak için Mehmetçiklerimiz canla-başla mücadele ediyor. Biz barışçıl bir ülkeyiz. Bütün yollar denendi, ama baktık olmadı, en sonunda kendi güvendiğiniz için oradaki normal halka hiçbir şey olmadan operasyonu yürütmeye çalışıyoruz. İnşallah bunun sonunda biz oradan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Vatanımızda gözü olan bu dünya ülkelerine karşı verdiğimiz bu mücadelede başarılı oradan çıkacağız" dedi.

BACIOĞLU: "ZONGULDAK'IMIZ HİZMETTE FAKİR BİR ŞEHİRDİR"

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Başkanı Kadir Bacıoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemiz gerçekten çok zor bir durumdan geçiyor. Milli birliğin en üst düzeyde olduğu gereken bir dönemdeyiz. Tüm toplum olarak kenetlenmeliyiz. Bu terör örgütlerini hak ettikleri dersi vermeliyiz. Bu konuda herhangi bir tereddüdümüz, herhangi bir şüphemiz yoktur. Allah'ın izniyle cephede Mehmetçiğimiz terör örgütlerine gereken dersi verecektir. Bunun dışında biz sendikacılar olarak kamu kurumlarında tespit ettiğimiz sıkıntıları çözüm noktasında siyasete taşımak da görevliyiz. Her kurumda yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde bizlere yansıyan kurum çalışanları sıkıntılarını siyasetçilerle paylaşıyoruz. Bunların çözümü konusunda da kendilerinden destek istiyoruz. Zonguldak'ımız hizmette fakir bir şehirdir. Unutulmuş bir görüntüsü vardır. Bu konuda siyasilere normalden fazla görev düştüğünü düşünüyorum. Zeki Başkandan; şehrimizi daha, güzel daha yaşanılır bir hale getirmesi için beklentilerimiz vardır. Kendisine hayırlı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Tosun, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Bacıoğlu'na, üzerinde "Hz. Muhammet" yazan işlemeli tablo hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi