AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri ile
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner'i makamında ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Zonguldak'ımızın sağlık sektörünün başındaki, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner'i ziyaret ettik. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunacağız. Bugüne kadar sağlık alanında yapılan hizmetlerin hem devamında, hem de verimin artırılması noktasında halka daha hizmet ulaştırmak adına neleri yapabileceğimizin istişaresini yapmak için ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz."

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Güner ayrıca konuşmasında, "Sağlık olarak gündem malum Corona Virüs. Zonguldak'ta pandemi salgınına karşın sağlık yatırımları hızla devam ediyor. Zonguldak'ta yapımına başlanan 400 yataklı yeni hastane binamızın inşaatı aksaklık olmadan hızla devam ediyor. Bunun yanında sağlık hizmetlerini halkımıza hızlı ve kaliteli ulaştırmak için mesai harcıyoruz. Zonguldaklılara 24 saat sağlık hizmeti vermek adına istişare içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.