Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Berrak Kafe'de düzenlenen kahvaltıya: Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve köy temsilcileri katıldı.
Kahvaltıda Milletvekilleri de birer konuşma yaptılar.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek konuşmasında şunları söyledi:"Bugün burada toplanmamıza vesile olan köy temsilcilerimizdir. Merkez ilçe tarafından düzenlenen bu programı nem arz etmektedir. Böyle bir büyük ailenn mensubu olarak burada köy temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunarak 2023 hedefleri doğrultusunda enerjimizi ve sinerjilerimizi masaya koyuyoruz. Daha önceden de mahallelerde yaptığımız bu toplantıyı şimdi de köy temsilcilerimizle yapıyoruz."

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ise "Dönem dönem bir çoğunuzla araya gelsekte bugün sizlerle birlikte bir araya gelerek sizlere olan değeri gösteriyoruz. Yaklaşık olarak 12 bin seçmenimiz sandıklara gitmiyor. Yine 10 bin civarında seçmeden yanlış oy kullanıyor. Bu konuda önemli bir komite kurup bu seçmenleri sandığa götürmemiz gerekiyor. 2023 hedefleri doğrultusunda sandıktaki oylar bizim çok önemli. Özellikle son zamanlarda bakanlıklardan hibe ödenekler alarak köylerimize yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Kayıp seçmeni sandığa getirmeniz çok önemli" diye konuştu.