Araç Kültür ve İş Merkezi Belediye Toplantı ve Konferans Salonunda yapılan Yerel Yönetimler Şehir Buluşmasına AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve il yönetimi, Belediye Başkan Vekili İbrahim Sorkun, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Özdemir ve ilçe yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri Hamdi Boz ve Süleyman Bayın ile partililer katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, "Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını ve bunun farkında olanların içten ve dıştan Türkiye'ye karşı her türlü hasmane tavrı sergilediklerini özellikle Afrin'de icra edilen Zeytin Dalı Harekatı süresince bu tavırlarını ortaya koyduklarını ama kahraman ve fedakar Türk ordusunun yapmış olduğu başarılı operasyon ile bunları susturduğunu düne kadar operasyonu eleştiren kesimlerin şimdi tavır değiştirdiklerini ama Türk milletinin bunların farkında olduğunu Türkiye'ye karşı sergilenen askeri, ekonomik, siyasi tüm zorluklara rağmen Türkiye'nin gelişmeye büyümeye ve Dünya genelinde sözü geçen bir ülke olmaya büyüyen bir güç halinde devam ettiğini ifade ederek, Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülke genelinde olduğu gibi kısa ve uzun vadede bölgemizi çeşitli yönlerden kalkındırmaya devam ediyoruz. Sizlerle birlikte karşılıklı bilgi alışverişleri ve görüşmelerle bu çalışmaları daha verimli kılmaya gayret ediyoruz" dedi.
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ise, "Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu durumu, gelişme ve ilerleme adına kat edilen yolu ve bunu daha da ileriye götürmek için yapılması gereken çalışmalarımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'yi Dünya'da söz sahibi bir ülke ve bölgemizi de buna uygun bir gelişme içerisinde yer alacak şekilde bir bilinçle donatmak asli görevimiz. Milletten kopuk bir yapının başarılı olması mümkün değil. Bu nedenle milletle istişare çok önemli. Milletten kopuk olanların hali ortada, yapılan toplantıların başlıca amacı budur" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilçe muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar, Araç ilçesinde ve köylerinde ihtiyaç duyulan yol, su, kanalizasyon, okul gibi konular hakkında istek ve taleplerini dile getirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi