AK Parti'den Karabük Milletvekili aday adayı olan Ünal Mühendislikler Grubunun CEO'su Mehmet Oğuz Baykan, Karabük'te ilk resmi başvuruyu yapan kişi oldu.
Ünal Mühendislikler Grubunun CEO'su ve MÜSİAD çatısı altında görev yapan Mehmet Oğuz Baykan 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti'den Karabük Milletvekili aday adaylığı başvuru belgesini yoğun kalabalık
eşliğinde AK Parti Karabük İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanı Tevfik Ayvalık'a teslim etti.
Parti binasında düzenlenen başvuruda konuşan AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Mehmet Oğuz Baykan, " Başkanımızın, Reisimizin yolunda bulunmak için zalimin karşısında ok gibi durmak için, mazluma uzanan el olmak için buradayız. Daha önce Safranbolu'da AK Parti yöneticiliği yaptım. Bir çok dernek ve vakıflarda görev aldım. Şuanda MÜSİAD çatısı altında da görev yapmaktayım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hak yolunda yoldaşı olmaya, milletimize Karabük'ümüze hizmet etmek için çıktığımız yolda biz davamızda her türlü göreve hazırız. Rabbim bu yolda vatana, millete ve İslam'a hizmet etme fırsatı versin. Bundan dolayı Karabük'ümüze milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayız. Derdimiz memleket, derdimiz Karabük, derdimiz eser bırakmaktır." dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Oğuz Baykan İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Harita kadastro mezunu olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Pusula Gazetesi