Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak teşkilatında partinin toplayıcı ve birleştirici ismi olarak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan dikkat çekiyor. Göreve geldiği günden bu yana yapıcı ve birleştirici çalışmalarıyla dikkat çeken Çağlayan, parti üyelerini tabandan tavana birleştirmeyi başardı. Düzenlediği programlar ve yaptığı çalışmalarla sadece Zonguldak Merkez İlçeyi değil tüm parti teşkilatını bir araya getirmeyi, kucaklamayı başaran Mustafa Çağlayan, parti içerisinde de en çok sevilen isimler arasında yer alıyor. AK Parti'de dava adamı olarak parmakla gösterilecek isimlerin başında gelen Mustafa Çağlayan'ın bu başarısı Zonguldak'ta dikkat çekti.
Mustafa Çağlayan'ın AK Parti merkez İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde düzenlediği Vefa Yemeği'nde partinin kurucularından bu güne kadar gelip geçen tüm siyasetçileri bir araya getirmeyi başardı. Çağlayan, AK Parti'nin Kurucu İl Başkanı, eski Milletvekilleri, yeni Milletvekilleri, İl Başkanlığı görevinde bulunmuş tüm isimleri bir masada toplamayı başardı.
Parti içerisindeki yapıcı ve birleştirici çalışmaları dikkat çeken Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'ın bu başarısı Zonguldak'ta da dikkat çekiyor. AK Parti'ye küskün ve kırgın olan seçmen, Mustafa Çağlayan'ın yapıcı ve birleştirici siyaseti ile parti içerisinde yeniden birlik ve beraberlik için kenetlendi. 24 Haziran Genel Seçimleri'nde elde edilen başarının en büyük mimarlarından birisi Mustafa Çağlayan'ın yapıcı ve birleştirici siyasetinden kaynaklanıyor. Çağlayan, AK Parti'nin Zonguldak'ta gelecek vaat eden isimler arasında ilk sıradaki yerini partililerin gönlünde aldı gibi görünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi