AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Zeki Tosun Başkanlığında Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman'ın katılımı ile İl Başkanlığı Binası'nda Belediye Başkan Adayları ile toplantı gerçekleştirildi.
8 İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayının yanı sıra 17 Belde Başkanı ve Belediye Başkan Adaylarının katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanımız Zeki Tosun, birlik, beraberlik ve kararlılık mesajı verdi. AK Parti'den toplantıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; "31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinin İlimiz ve Ülkemiz için önemine değinen İl Başkanımız Zeki Tosun, Belediye Başkan Adayları ile teşkilatların göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma örneğinin halkımızla bütünleştirilerek Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini gerçekleştireceklerini söyledi.
Milletvekillerimiz Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar'da konuşmalarında, birlik ve beraberlik içinde 17 belde ve 8 ilçede zafere ulaşacaklarını, bunun için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyleyerek, belediye başkan adaylarına inandıklarını dile getirdiler. Toplantı ilçe ve belde başkanlarının yanı sıra Belediye Başkan adaylarının seçimlerle ilgili yaptıkları ve yapacakları çalışmalar, değerlendirmeler ve seçim stratejilerini ortaya koymaları ile sona erdi."

Editör: Pusula Gazetesi