AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi UÇAR, yayın hayatında 15. Yılına giren Pusula Gazetesini kutladı. UÇAR,"8 Mayıs 2006 yılında yayın hayatına başlayan Pusula Gazetesi'ne, 15 yıldan bu yana doğru, dürüst ve ilkeli olarak bizleri bilgilendirdiği için teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
Demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın kuruluşlarının, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleri olduğunu ifade eden Hamdi UÇAR şunları söyledi:
"8 Mayıs Mayıs 2006 yılında yayın hayatına başlayan Pusula Gazetesi'ne, 15 yıldan bu yana doğru, dürüst ve ilkeli olarak bizleri bilgilendirdiği için teşekkürü bir borç biliyorum...
Gazetenizin tarafsız ancak Zonguldak'tan yana taraf olan yayın çizgisini büyük bir beğeni ve ilgiyle yakından takip ediyor ve takdir ediyorum...
15. Yıldönümünüzde başta şahsınız olmak üzere, tüm Gazete çalışanlarınızı içtenlikle kutluyor, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılar diliyorum."