Atatürk Caddesi üzerindeki büronun açılışına; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu , AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Ahmet Güral Karayılmaz, Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş, Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek, Perşembe Belde Başkanı Davut Çıvak ile ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, emekli imam hatip Mehmet Kaya'nın Kur'an tilavetiyle devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Belde Başkanı Davut Çıvak, "31 Mart seçimlerine 23 projemizle hazırlandık ve tam gaz yola devam edeceğiz"dedi.

'EKİBİMİZLE HAZIRIZ SİZDEN YETKİ İSTİYORUZ'

Perşembe Belediye Başkan Adayı Turhan Okumuş kendisini tanıttıktan sonra projelerinden bahsetti; "2001 yılında musluklarımızdan çamurlu sular akıyordu, şu an öyle bir sorunumuz yok. Bunu rahmetli Burhan Alibabaoğlu Başkanımız başardı. Perşembe'de alt yapıyla ilgili kanalizasyon projesi AK Parti döneminde gerçekleştirildi ve AK Parti döneminde ödeneği çıktı. Şu an bir kanalizasyon sorunumuz yok. Bölgemizde ilk kez kapalı pazar yeri Perşembemizde AK Parti Belediyesi döneminde yapıldı. Bölgemizde ilk kez elektrik direkleri Perşembe'de AK Parti döneminde yer altına alındı. İmar 18 uygulaması AK Parti döneminde yapıldı. Beldemizin tek sosyal alanı olan belediye aile çay bahçemiz AK Partili belediye döneminde açıldı. Perşembe Anaokulu AK Partili belediye Başkanı Rasim Miyanyedi'nin mücadelesiyle bölgemize kazandırıldı. Elimizi vicdanımıza koyalım. 31 Mart 2019 seçimlerinde Perşembe'miz tarihi bir karar verecek. Biz hizmete talibiz. Kişilerle işimiz yok. Herkesi seviyor ve kucaklıyoruz. 7 bin çalışanıyla Organize Sanayi Bölgesine en yakın olan, 24 köyü besleyen, çevre köyleriyle nüfusu 30 bini bulan Perşembe bu potansiyeliyle maalesef kabuğunu kıramıyor. Ben Turhan Okumuş olarak artık yeter diyorum. AK Partimizin gücü ve sayın milletvekillerimizin potansiyelini kullanarak Perşembe'mize hizmet almak istiyorum"dedi.

'ÇOLAKOĞLU'NUN ELİNİ GÜÇLENDİRELİM'

AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, 31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek konu; " Doğancı,31 Martta sandıkları patlatıp vekilimiz Ahmet Çolakoğlu'nun Ankara'da elini güçlendirmemiz gerekiyor. Rabbim bizleri liderimizin dediği gibi halka hizmet, hakka hizmet düsturundan ayırmasın. AK Partiyi Zonguldak ta, tüm ilçe ve beldelerde birinci parti yapmaya var mıyız? Önce millet önce memleket ardından Turhan Okumuş'la hizmet diyoruz" dedi.

'BU SEÇİMLER BEKA MESELESİDİR'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise Perşembe Beldesinin hak ettiği hizmetleri devletten alması gerektiğini söyleyerek; " Geçmişte AK Partili belediye başkanlarıyla kol kola girip Ankara'ya gittiğimiz gibi 1 Nisan'da itibaren inşallah AK Partili Belediye Başkanı Turhan Okumuş ile yollara koyulup Perşembe için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Doğalgazı, TOKİ'yi ve diğer hizmetleri Perşembe'ye getireceğiz. Çocukluğumuzun geçtiği Perşembe'ye hayvan pazarını yeniden kuracağız. Burhan Başkan'ın göreve geldiği ilk yıllarda burada bir festival bile düzenlemiştik. Perşembe cıvıl cıvıldı. Yine birbirimize sarılıp, durmak yok yola devam diyeceğiz.

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Pusula Gazetesi