AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve AK Parti Ana Kademe İl Başkanları yönetim kurulu üyeleriyle MÜSİAD Düzce Şubesini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek istedi.
AK Parti Düzce İl Başkanlığı, 16 Nisanda gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler yapmaya başladı. İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığında yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Düzce şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Başkanı İsa Şengüloğlu, AK Parti Düzce heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. İnşallah ülkemiz için güzel bir sonuç çıkacak. Biz MÜSİAD olarak bu anlamda destek olacağız" dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise Düzce'de ve ilçelerde geniş çaplı bir çalışma programı hazırladıklarını kaydederek, "Teşkilatlar olarak biz ziyaretlerimize başladık. Ev ziyaretleri yapıyoruz. STK ziyaretlerimize MÜSİAD ile başladık. Evet oylarını yükselterek 1 Kasım seçimlerinden daha fazla oy almak istiyoruz. Hedefimiz bütün hemşehrilerimiz ile birebir konuşmak onların kafalarındaki soru işaretlerini sonlandırmak. İnşallah başarılı olacağız" ifadelerinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi