AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye'nin lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek " Yeni sistemle herkesin geleceği çok daha iyi olacak" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili, Faruk Çaturoğlu referandum çalışmalarına Alaplı ilçesine devam etti. Esnaf, Sivil Toplum kuruluşları, ziyaret eden Milletvekili Çaturoğlu'yu Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. Türkiye'nin lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Çaturoğlu," Netice itibariyle çift başlılığın ortadan kalkması için, dışarıdan gelen saldırılardan kurtulmak için, geldiğimiz noktadan geri dönmemek için, Tayyip Erdoğan'ın ismi sayesinde bugün sürdürdüğümüz istikrarın kişisel değil kurumsal bir hale getirilebilmesi için bizim Anayasa oylamasında 'Evet' deme noktasında bütün kardeşlerimizi yönlendirmemiz lazım" şeklinde konuştu
. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Çaturoğlu, "Bunu gören Avrupa önümüze taş koymaya çalışıyor. Almanya, Hollanda ve bazı Avrupa ülkeleri Bakanlarımızın çalışmalarını engelliyorlar. Ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, biz yolumuzdan geri dönmeyeceğiz. Neden evet dememiz gerektiğini çevremizdekilere anlatalım. Bakın bu mesele Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Bu mesele AK Parti'nin de, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de meselesi değildir. Bu mesele ülkemizin geleceği meselesidir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye lider ve öncü ülke olma yolunda hızla ilerleyecek" şeklinde konuştu.
Çaturoğlu, daha sonra Alaplı Esnaf ve Sanatkar, Şoförler, Ziraat odalarının yanı sıra ve Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret etti. Çaturoğlu yine burada da Anayasa değişikliği paketi üzerindeki düşüncelerini paylaştı. 16 Nisan'da yapılacak halkoylamasından güçlü bir şekilde 'Evet' çıkması için akşam saatlerinde Alaplı Ahatlı ve Ortacı köylerinden destek istedi.

Editör: Pusula Gazetesi