Ali Rıza Tığ yazdı...

CHP'li Karadeniz Ereğli̇ Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nu öyle bir savunmuş ki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerinde olsam Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu o dakikada görevden alırdım.
Halil Posbıyık, istediğini alamazsa babasını tanımayan bir siyasetçi.
Erdemir ile yaşadığı sorun ortada iken Kaymakam ile sorun yaşamaması ilginç değil mi? Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Halil Posbıyık'a istediğini vermesin de görelim!
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Manisa'da AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmuş. Aday yapılmayınca AK Parti'de çok kızmış. Kendince AK Parti'den intikam alıyor.
AK Parti'ye zarar verecek her işin içine gözü kapalı dalıyor.
Kaymakam, Halil Posbıyık ile süper anlaşıyor. Yazın Belediye tesislerinde tatil yapıyor. Orada kendisine tahsis edilen yazlıkta kalıyor. Posbıyık Ailesiyle süper bir uyum içinde çalışıyor.
Kaymakam AK Parti eski İlçe Başkanı Fatih Çakır ile kanki olmuş! Yeni AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile arası limoni!
Ama hakkında 100 yıldan fazla hapis cezası istemi ile yargılanan kişi ile ofisinde oturup yemekler yeniyor. Spor araba alınıyor. Bu sabıkalı kişinin adı eğitim kurumlarına veriliyor. Kişisel ilişkiler nedeniyle devletin itibarı yerle bir ediliyor.
Kaymakam, eşine araba alacaksa sabıkalı birini kendisine aracı yapar mı?
Gir internete, istediğin kadar araba var orada.
Ne işin var senin zimmetçi, nitelikli dolandırıcı biri ile?
Bir de bunları yazan gazeteciye dava açıyorsun!
Utanıp özür dileyeceğin yerde!
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu derhal görevden alınmalı, devletin itibarı daha fazla sarsılmamalıdır.
AK Parti'nin iktidar olduğu bir ülkede, CHP'li Belediye Başkanının savunduğu Kaymakam görevde kalacaksa AK Parti'nin iktidarda kalmasına gerek var mı?
İnşallah İsmail Çorumluoğlu önceki Kaymakam Nazım Madanoğlu gibi Ereğli'den siyasete atılma hayali kurmaz.
Acaba Çorumluoğlu, Madenoğlu'nun yaptığını mı yapıyor?
Aynı yoldan mı yürüyor?
İsmail Çorumluoğlu'nu takip etmeyi sürdüreceğiz.
Biz de Kaymakama kumpas kuran karanlık güçlerin peşindeyiz.