Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Mustafa Çağlayan ve Yönetim Kurulu üyeleri, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti heyeti, ziyaretlerine pazarcı esnafıyla kahvaltıyla başladı, ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, TTK Genel Müdür Vekili Kazım Eroğlu, Vali Ahmet Çınar ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile devam etti.

AK PARTİ, PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Soğuksu Pazaryeri'nde pazarcı esnafıyla bir araya geldi.

Ziyareti değerlendiren Merkez İlçe Başkanı Çağlayan, "İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaretlerimize devam ediyoruz. Soğuksu Pazaryeri'nde esnaflarımız ile birlikte kahvaltıda buluştuk. Esnafın sorunlarını, dertlerini, Zonguldak'la ilgili önerilerini ve görüşlerini aldık. Kendilerinden bize büyük bir teveccüh vardır. Tüm esnaflarımız ve tüm vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Esnaf ve vatandaşlarımızın ayağına kadar gideceğiz. Bizler Zonguldak'ın emrindeyiz. Ne zaman ihtiyaçları varsa yanlarında olacağız. Başarabildiklerimiz olacak ve başaramadıklarımız da olacaktır. Ama en azından başarabilmek için bu yolda enerji sarf edeceğiz. Bu yolda samimiyetle emek vereceğiz" dedi.

AK PARTİ, ÖZEL İDARE'Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş'ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bu bir nezaket ziyaretidir. Aynı zamanda da Özel İdare'nin çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Öncelikle kendilerine Zonguldak'ta yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Özel İdare de, köylere hizmet anlamında hepimiz halka hizmet için görev yapılıyor. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise, "Merkez İlçe olarak ilk ziyaretimizi şehitliğimizde gerçekleştirdik. Şehitlerimizin manevi huzurunda bir toplantı yaparak, Zonguldak'taki ziyaretlerimize başladık. Yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra ikinci ziyaretimizi de, makamı hizmet için kullanan Valilik, Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresi'nden başladık. Kış şartlarında zorlu bir sürece giriyoruz. Bu sürece hazırlık yaptıklarını kendileri önceden bizleri bilgilendirdiler. Bu anlamda, vatandaşa daha iyi hizmet yapma noktasında kendilerine başarılar diliyorum. Bizler de bu işlerin takipçisi olup, bilgi alışverişinde bulunacağız. Elimizden ne geliyorsa destek olma anlamında da bunları el birliğiyle bir arada gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş da, "Merkez İlçe Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çağlayan'ı tebrik ediyorum. Özel İdare olarak 2017 yatırım programına yüzde 97 oranında gerçekleştirdik. Başımızda Vali Çınar, İl Genel Meclisi üyeleri, Genel Sekreterlik olarak bir bütün içinde çalışıyoruz. Zaman zaman meclis üyeleri ile aramızda bir sürtüşme olduğu gündeme getiriliyor. Bizim aramızda asla sürtüşme olmaz. Biz çok büyük bir aileyiz ve aile içerisinde ufak tefek olumsuzluklar olsa da bu konuları sohbet ederek çözeriz. Zaten bir yer dört dörtlük olsa, 'orada bir iş yapılmıyor' demektir. 2018 yatırım programında gerçekleştirdik. Mazeret üretmeden çalışacağız. 16 milyon borçlanmaya gidiyoruz. Yatırıma 16 milyon gibi bir bütçe konulmuştur. Önümüzdeki 2018 yılında hizmet anlamında çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

AK PARTİ HEYETİ, VALİ ÇINAR'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ahmet Çınar'ı ziyaret etti.

Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'ndaki ziyaret, basına kapalı gerçekleştirildi.

AK PARTİ'DEN BAŞKAN AKDEMİR'E ZİYARET...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak için kendilerine düşen görevi sonuna kadar yapacaklarını ifade ederek, birlik-beraberlik mesajı verdi. Başkan Çağlayan, "Sayın Belediye Başkanımızı yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyarette bulunuyoruz. Daha önce kıymetli meclis üyeleri ile birlikte Belediye Başkanımız bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Buralar hizmetin adresidir. Bizde Belediye Meclisi'nde başkanımız ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte üç seneden beri mesai harcıyoruz. İlişkilerimiz düzeyli ve seviyeli olmuştur. Zonguldak'ın menfaatine göre hareket etmişizdir. Bundan sonrada şehrimizin menfaatine ortak hareket edeceğiz. Ne zaman desteğe ihtiyaçları olursa bizler varız. Bundan sonraki tüm çalışmalarda tek ortak gayemiz Zonguldak'tır. Şehrimizin daha iyi şartlara gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Hangi projede yanında olmamızı isterse, bizler başkanımıza destek oluruz. Buradan tekrar kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, "Bizler yerel yönetimler olarak, birlikte meclis üyesi olarak çalıştığımız kardeşimiz İlçe Başkanı oldu. Tebrik ediyorum. Birbirimize olan sevgi ve saygımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun asla sevgi ve saygıyı bırakmayacağız. Zonguldak'ta hizmet olarak Cumhuriyet Halk Partisi görevde. Kendileri ne olursa olsun yanımızda olacaklarını ifade ediyorlar. Çünkü başka Zonguldak yok. Bu gönül birlikteliğini, şehrimiz için sürdürmek çok önemlidir. Ayrıca yanımızda Elvanpazarcık Belediyemizin Başkanı da var. Bizler birbirimize destek olmak için çalışıyoruz. Öncelikle sizi ve yeni yönetiminizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi