AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, İl Genel Meclisi Üyesi Filiz Sarsık ve partililer, Kargalar ve Uzungüney köyünde ziyaretlerde bulundu.
İftar programı sonrası referandum çalışmalarını anlatan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, &[#]8220;Önümüzde önemli bir süreç var. 12 Eylül referandum süreci. 12 Eylül´de ´Evet-Hayır´ oyu kullanacaksınız. Burada neye ´Evet´ neye ´Hayır´ diyeceğinizi bilgilendirelim dedik. Biz el ilanları ve kitapçıkları ile vatandaşlarımızın bilgilenmesi adına dağıtıyoruz ama bunlar yeterli olmuyor. Karşılıklı konuşup sohbet etmek daha iyi ona inanıyoruz. Bu Anayasa Değişiklik paketinin oylanmasıdır. Burada 26 tane madde var bunları oylayacağız. Muhalefet iktidar partisinin güvenoyu haline getirmek istiyor. 12 Eylül´de oylanacak 26 madde ülkemizin demokrasi alanın da biraz daha gelişmesi çok önemli bir süreç olacak. Bunun karşısında olan muhalefet ´Burada neye ve neden hayır diyeceğiz´ bunu anlatmıyor. Sadece AK Parti´nin ortaya getirdiği, AK Parti´nin sahiplendiği, AK Parti döneminde meclisten çıkan bir yasanın AK Parti tarafından çıkarıldığını hazmedemedikleri için buna karşı oy verilmesi için çaba sarf ediyorlar&[#]8221; dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi de vatandaşların sorunlarını dinledi. Köylere önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Terzi, kalan sorunların kısa sürede çözüleceğini dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi