Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Mahmut Kanberoğlu'nun yerine atanan Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, nihayet Yönetim Kurulunu oluşturdu.

Orhan Gebeş, "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ak Parti'nin Kilimli ilce Başkanlığına bayrağı devr almış bulunmaktayım. Yönetim kurulum ve yol arkadaşlarım ile birlikte ilçemizde sevgi saygı ve hoşgörü içerisinde Partimize ve davamıza hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. Bana ve Yönetim kurulu arkadaşlarıma inanan ve güvenen tüm Ak Partili memleket sevdalılarını ortak bir payda altında birleştirerek daha güçlü bir Türkiye için bu görevi yapmak ve bu kutlu davada Ak Nefer olmaktan onur duyarım. 
Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Bu yolda benimle birlikte halkımızı kucaklayacak birlik ve beraberliği en üst seviyede temsil etmeye çalışacak olan yönetim kurulu üyelerimi açıklıyorum" dedi.

İşte Ak Parti Kilimli İlçe Yönetim Kurulu:

Rıza Çaylı, Feridun Karadayı, Cevat Yavuzaslan, Enver Şen, Şakir Kalafat, Raci Durmuş, Ü.Gülsüm Kavraz, Beyza Nur Demir, Sedat Demirci, Serkan Akça, Burak Hamzaçebi, Bülent Birkan, Hüseyin Aşkar, İbrahim Mert

Editör: Pusula Gazetesi