AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi aracılığı ile "Kan Ver Hayat Kurtar" sloganı ile kan bağış kampanyası düzenledi.

Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilen kampanyaya, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Nekaya ve kadın kolları üyeleri, Kızılay Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı ile vatandaşlar katılarak destek verdi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı'nın Kızılay'ın çağrısına destek amaçlı düzenlediği kan bağışına katılanlara teşekkür eden AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit; " Güzel bir Cuma gününde Çaycuma'mız için kan bağışında bulunduk. Biliyoruz ki her kan bağışı bir can kurtarmaktır. Bu noktada söyle takdirle ve onurla söylenen 'Bir damla kan yüzlerce, belki binlerce can demektir' diye bir sözümüz vardır. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde kan stoklarının azaldığını düşünerek ihtiyacı olan bir kişiye kanımız dokunduysa ne mutlu bizlere. O yüzden sağlıklı tüm vatandaşlarımıza kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Kan bağışlayarak destek olan tüm parti mensuplarımız ile vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Kızılay Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı da ; "Pandemi nedeni ile azalan kan stokları nedeni başlatılan kan bağış kampanyalarını bugün AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığımızın desteği ile gerçekleştiriyoruz. İlgi gösteren herkese teşekkürü borç biliriz. Bu vesile ile her hafta Cuma günleri Zonguldak Kızılay Kan Merkezi aracımızın ilçemizde kan bağışlarını kabul ettiğini hatırlatmak isterim"dedi.