AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Ak Parti Merkez ilçe İl Genel Meclis üyeleri Filiz Ünal Sarsık, İsmet Köse ve İsmail Terzi Merkez İlçeye bağlı köy muhtarları ile kahvaltıya katıldı.

Kozlu Özsüt'te düzenlenen kahvaltıda söz alan Eceler Köyü Muhtarı Favzi Gökpınar, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'a, Milletvekili Hüseyin Özbakır'ın yeniden aday olmasını istemediklerini belirterek "Sayın Başkanım biz Eceler Köyü olarak Hüseyin Özbakır'ın yeniden aday olmasını istemiyoruz. Kendi köyümde büyük tepki var. Zonguldak'a hiçbir faydası olmadığını dile getirdiler. İnşallah sıralamaya girmez. Biz de diğer adaylarımızla canla başla uğraşırız. Halkımızın taleplerini size iletmek istedim" dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun bu sözler üzerine "Hüseyin Bey müracaatını yaptı. Önümüzdeki günlerde bunun çalışması yapılacak. Sizlere de sorulacak. Bizim gayemiz Zonguldak'ı iyi bir şekilde temsil edecek bir milletvekili istiyoruz. Zonguldak'ta caddede milletvekilini kötü konuşturmayacak 5 adayımızın seçilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi