AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun Atatürk'ün ölümünün 82. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Türk milletinin, Atatürk'ün önderliğinde milli mücadele ruhunu koruyarak zor zamanlarda büyük işler başardığını bildirdi.
Zeki Tosun, mesajında şu görüşlere yer verdi; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği cennet vatanımızı çağdaş devletler seviyesinin üzerine çıkarmak için milletimizle birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Onların bizlere emanet etiği bu güzel vatanı, 15 Temmuz 2016 tarihinde teröristlere karşı savunduğumuz gibi tüm iç ve dış düşmanlara karşı savunacağız.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz rahat uyusunlar. Birlik ve beraberlik içerisinde ilk günkü azim ve kararlılık ile ülkemizi daha ileriye götüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum.''