AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında vatandaşları dinledi. Keskin, "İl Başkanlığımızda Halk günü uygulamasında vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik" dedi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, halk gününde vatandaşları tek tek dinledi. Halk gününe yoğun ilgi olurken Keskin, vatandaşların öneri, talep ve şikayetlerini dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı. Düzce'yi ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir gün tertipledik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış olacağız. Ayrıca vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Düzce'mizdeki sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi