AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Biz projelerimizle, hizmetlerimizle konuşmaya çalışıyoruz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.
Keskin, Mehmet Keleş'in istifası ile ilgili olarak Genel Başkan ve Genel Merkezin aldığı bu karar saygı duymak gerektiğini dile getirerek "Önemli olan isimlerden ziyade Düzce'nin menfaatleridir. Yeni Başkan Dursun Ay'a her zaman destek vereceğiz birlik beraberlik içinde 2019 seçimine hazırlanacağız" dedi.
"Biz projelerimizle, hizmetlerimizle konuşmaya çalışıyoruz" diyen Keskin, dedikodularla işlerinin olmadığını söyledi.
Belediyede başkan değişikliğinin ardından başkan yardımcılarının da değişeceği söylentileri ile ilgili olarak "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" diyen Keskin, Başkan Dursun Ay'ın da kendi ekibini kurmaya hakkı olduğunu belirtti. Belediye Başkanının kuracağı ekibe karışmak gibi bir niyetleri olmadığını vurguladı.
Tramvay halka sorulacak
Başkan Dursun Ay ile birlikte tramvay yolu ile alakalı çalışma yaptıklarını belirten Keskin, tramvay yolunun kalkıp kalkmamasını halka soracaklarını belirtti.
Keskin, "Bunu hemşerilerimize soracağız. Trafik açılsın mı? böyle mi kalsın? tramvay kalksın mı? kalsın mı? ama böyle bir yatırım yapılmış. Bu yatırımın heba edilip çöpe atılmaması adına olumlu olduğunu düşünüyoruz. Bakanımız, milletvekillerimiz, başkanımız ve benim görüşmemden çıkan sonuç, en azından otogara ve hastaneye kadar gitmesi. İnsanlara faydası olabilecek bir formül geliştirmeye çalışıyoruz. Daha sonra da Melen Parka kadar gidebilecek bir proje yapacağız. Hemşerilerimize sorularak, çünkü Düzce Belediyesi Düzcelilerindir, onların da fikirleri alınarak, yapacağız anketlerimizi, Düzcelilerin istemediğini yapmayacağı diye karar aldık" dedi.
Barınak ve bilim merkezi ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyleyen Keskin, Düzce'nin 2019 yılına bambaşka çıkacağını dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi