AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı Orman haftası etkinlikleri çerçevesinde Ankara yolu üzerindeki Hatıra Ormanında fidan dikim töreni düzenledi.
Diş budak ağacı fidanlarının dikildiği törene İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile birlikte İl, ilçe, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, daha önce oluşturulan hatıra ormanına orman haftası nedeniyle fidan dikerek Hatıra Ormanını yeniden yeşertip Dişbudak ağacı ile canlandırdıklarını söyledi.
Töreni katılan İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti olarak 16 yıllık iktidarları dönemine Ormana ve ağaçlandırmaya özen gösterdiklerini, her fırsatta yeni fidanların dikilmesine destek olduklarını belirterek, Hükümetin yaptığı ağaçlandırma seferberliğine Merkez İlçe Teşkilatın düzenlediği fidan dikim törenine katılarak destek olduklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi