Ankara'da geçtiğimiz Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım'ın tarafından başlatılan Referandum kampanyasının ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığı SKM Başkanları ve İlçe Başkanları bir araya gelerek Düzce'deki yol haritasının son şeklini verdi.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Özgür Bergut, SKM Başkanları ve İlçe Başkanları ile kahvaltı yaptıktan sonra toplantı gerçekleştirdi. Kahvaltılı toplantıya AK Parti İlçe Başkanları, Belde Başkanları, SKM Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum öncesinde Düzce Merkez ve ilçelerde yapılacak olan çalışmaların sayesinde Düzce'de yüksek oy oranını yakalanmasının olası olduğunun altının çizen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin," Biz bu referandumu seçim gibi değil memleket meselesi olarak göreceğiz. Memleketimizin bekası, devletimizin istikrarı ve milletimizin refahı için referandumda 'evet' diyoruz. Bunu da hemşehrilerimize anlatacağız. İlçelerimizde, mahallelerimizde ve köylerimizde herkese neden evet oyu kullanılmasını anlatacağız. Sadece AK Partililere değil diğer partililere de anlatacağız. Çünkü bu referandum memleket meselesidir. Düzce'de de çalışmalarımızla en yüksek oy oranını alarak Türkiye birincisi olabiliriz. Ancak bunun için çok çalışmalıyız" dedi.
AK Parti teşkilatlarının kısa süre içinde iki seçim ve bir darbe girişimi geçirdiğine dikkat çeken Keskin, "Yol haritamız belli ve bu yol haritası üzerinden başarıya gideceğiz. Birlikte iki seçim geçirdik ve bir darbe girişimini milletimizle püskürttük. Bundan sonra da yeniden kenetleneceğiz ve gece gündüz çalışacağız. Sizlere güveniyor, inanıyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce SKM Başkanı Özgür Bergut ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesinde kısa bir süre olmasına karşın yapılan plan ile çok sayıda vatandaşa ulaşma hedefinde olduklarını belirterek, "Anayasa Maddelerini çok iyi bileceğiz ve vatandaşlarımızın her sorusuna cevap vereceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın kafalarında soru işareti olmasını istemiyoruz. Bilerek ya da bilmeyerek bu anayasa değişikliğini çarpıtmak isteyenler olabilir ama biz doğrusunu anlatacağız. Milletvekillerimiz çalışmalara TBMM çalışmalarından dolayı geç katılacaklar. Onlar gelene kadar bizler çalışmalarımıza ara vermeden sürdüreceğiz" ifadelerinde bulundu.
Ardından toplantıda referandum hakkındaki istişarelerle son buldu.

Editör: Pusula Gazetesi