AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Cumartesi günü Çaycuma, Ereğli ve Kozlu İlçe Gençlik Kolları kongreleri gerçekleştirilecek" dedi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Gençlik Kolları ve Kadın Kolları kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Ardından Kadın Kolları kongre sürecinde başlayacağını ifade eden Tosun; "Bilindiği üzere ana kademe ilçe kongrelerimizi tamamladık. Geçtiğimiz hafta 3 ilçemizin Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Kilimli ilçesinin Gençlik Kolları Kongresini tamamladık. Bu hafta sonu ise Cumartesi günü Çaycuma Ereğli ve Kozlu ilçelerimizin Gençlik Kolları kongreleri yapılacak. Gençlik Kolları kongremizde tamamlamış olacak. Tabii onun ardından da Kadın Kolları kongrelerimiz başlayacak. Bununla ilgili geçtiğimiz hafta genel merkezden teşkilat başkanlığımızdan Serpil Hanım geldi ve bir çalışma yaptı. Tüm ilçelerle ilgili kararlar verildikten sonra önümüzde ki günlerde o kongrelerde yapılacak ve il kongresine hazır hale geleceğiz. İlçeleri biten iller kongrelerin yapmaya başlıyorlar.24 Ekim tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla 24 Ekim'de Kayseri İl Kongresi gerçekleştirilecek. 25 Ekim'de ise Malatya ve Elazığ ana kademe İl kongreleri gerçekleştirilecek.
Zonguldak ile ilgili olarak şu ana kadar bir tarih verilmedi. Önümüzdeki günlerde tarih verildiği zaman kamuoyuna açıklayacağız.
Gençlik ve Kadın kolları kongreleri ise ana kademe il kongresinden sonra yapılacak" dedi.