AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi ve Aday Tanıtımım Toplantısı, Dedeman Otel'de başladı. Belediye Meclis Üyeleri partilileri kapıda karşıladı. Oluşan kuyrukta partililer AK Parti Belediye Meclis Üyeleri'ni tebrik etti, başarılar diledi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa; AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Polat Türkmen, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Zonguldak'ta AK Parti Belediyeciliğini getireceklerini belirten Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, "Selam olsun İnağzı'ndan Dilavere, Terakki'den Yeşil Mahalle'ye 19 mahallemize. 19 mahallemizin bütün sorunlarını biliyoruz. Derdi olan deva ve çare arar, derdi olmayan macera arar. Bizim bir derdimiz var ve bunun için yollardayız. Gönlü aşk ile olan adayımız Ömer Selim Alan işte burada. Gönül Belediyeciliğini helalle buluşturacağız. Bizim en büyük projemiz yapmak. Yapamayanları gönderecek, yapacak olan Ömer Selim Alan'ı başa getireceğiz" dedi.
Programda konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Birileri 31 Mart seçim sonuçlarına göre hesap ve plan yapıyor. Hevesleri kursaklarında kalsın. Listeler yapıldı. Değerli arkadaşlar o defter kapandı, isimler ve kadrolar belli. Listelere giremeyenler üzülmesin, AK Parti'de elbet bir gün birilerine sıra gelir. Halkın gönlünü Ömer Selim Alan ile alacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.
Listelerde yer alamayanlara seslenen Milletvekili Polat Türkmen, "Belediye Başkan Adaylarımızın ve Meclis Üyesi kardeşlerimizi bu zor görevi üstlendikleri için tebrik ediyorum. Talip olan bir sürü arkadaşımız oldu. Bu kardeşlerimizin de bizler en az listelerde olan arkadaşlarımız kadar hizmet edeceğine şüphemiz yoktur. Onlar da bir gün gelecekler ve hizmet edecekler. Cumhurbaşkanımız 3 saat uyumuyor. Ülkesi için anlatılması zor bir çabanın içerisinde. Bugün geldiğimiz hünden beri ekonomide ilk 10'a yerleşeceğiz dedik. Bu ne zaman olacak? 2023... Zonguldak'ın bahtsızlığı da burada. Herkes Belediye Başkanı, Milletvekili olmak istiyor. Biz kafamızı Zonguldak ile ütülüyoruz. Bunun detaylarını, projeleriyle başkanımız açıklayacak. Biz size bey paşa olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyoruz. Bir ay canla başla çalışalım. Selim Kardeşime ve bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, "Yolumuza Ömer Selim Alan kardeşimiz ile devam edeceğiz ve 31 Mart akşamı Zonguldak'ı Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız. Proje yapmak önemli değil, projeleri hayata geçirecek ufkunuz olmalı. Bu adayımız Ömer Selim Alan'da var. Biz Ömer Selim Alan'a güveniyoruz. 10 yıldır mevcut belediyenin ne yaptığı ortada. Biz bu belediyeyi alarak halkımızın daha mutlu ve daha huzurlu yaşamasını sağlayacağız. Omuz omuza verdik, birlikte bu yükün altından kalkacağız" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi