AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, 6. AK Parti Amasra İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada "Sahte tapelerle Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını düzenleyerek 'hırsız' dediler" dedi.
Bartın'ın Amasra ilçesinde düzenlenen 6. Olağan İlçe Kongresine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bölge Koordinatörü AK Parti Giresun Milletvekili Ali Timur, Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, partililer ve delegeler katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu programda Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak konuşma yaptı.

"Mağdurların gönlünü çaldı"
Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak'ın "Cumhurbaşkanım dünyanın en büyük hırsızı" sözleri kısa süreli şaşkınlığa neden olurken, Karabacak şöyle devam etti:
"17-25 darbe girişiminde Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve AK Parti'lilere 'hırsız' dediler. Çektikleri filmler ile sahte tapeler ile Cumhurbaşkanımızın konuşmalarını düzenleyerek 'bunlar hırsız' dediler. Evet Cumhurbaşkanımız hırsız, hem de dünyanın en büyük hırsızı. Türkiye'nin yüzde 52'sinin gönlünü çalmış. Dünya mazlumlarının ve mağdurlarının da gönlünü çalan bir hırsızdır."
Ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a dönerek, "İlimizde kim var. İlimizde Yılmaz Bey var. En büyük hırsız. Neden mi? Milletvekilimiz 10 yıldır milletvekili. Ramazan Ayında ailesi ile birlikte geçirmediği iftarları onlardan çaldığı için hırsız. Kurban Bayramlarında çocuklarının ve ailesinin yanında Antalya'da geçirmediği tatilleri onlardan çaldığı için hırsız" ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı Bekir Karabacak, tek liste girilen kongrede tekrar Amasra İlçe Başkanı seçildi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise "Amasra Bartın arasında yapacağımızı söylediğimiz tünele CHP'liler karşı çıkmıştı. Ancak bu gün bu tünelden geçildiğinde Bartın beş dakika. Tüneli bir günlüğüne kapatsak, eski yolu kullanın desek bakın neler oluyor. Amasra AK Parti döneminde aldığı yatırımları hiçbir dönemde almamıştır" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi