AK Parti Akçakoca 6. Olağan Kongresi Akçakoca'da yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Dergah Akça, yeni listesiyle yeniden seçildi.
Akçakoca Öğretmen Evinde düzenlenen 6. olağan genel kuruluna Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Genel meclis Başkanı Dursun Çakır, Eski Milletvekili Celal Erbay, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl ve İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve parti delegeleri katıldı.
İl Başkanı Hikmet Keskin, "Birlik ve beraberliğimizi her zaman korumak gerekir. Bu nedenle kan değişimi zaman zaman olmuştur. Önemli olan birlik beraberce umudumuza koşmalıyız. Bir çok dönemlerden geçtik ama her zaman partimizi diri tutarak tek amacımız halka hizmet olmuştur. Kişiye hizmet değil halka hizmet bizim kuralımızdır'' dedi.
AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, kongrelerin bir düğün havasında olduğunu belirterek ''Bizler zor dönemlerden buraya kadar geldik. Geçmişimizi insanoğlu unutur ama bazı olaylar vardır ki unutulmaz. Bunlarda bir tanesi de İMF'ye olan borcumuzu unutmamalıyız. Bu borcun son taksidini ödedikten sonra artık Türkiye'de her şey değişmiştir. Bundan sonraki süreç daha önemlidir. Bir parti yüzde 41 alabilir ama iktidar olamaz bu çok önemlidir. Bu güne kadar çok seçimler yaşandı ancak 2019'da ki seçim tüm seçimlerden daha önemlidir'' diye konuştu.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirterek tüm sözleri tuttuklarını ve hizmetlerin devam ettiğini söyledi.
Akçakoca İlçe başkanı Dergah Akça ise, Akçakoca'da yapılan hizmetleri değerlendirmesi sonrası 15 Temmuz darbe girişimine değinerek, Bu süreci Cumhurbaşkanımız ve tüm şehitlerimizle birlikte başarıldığını değindi ve Şehitlere Allah rahmet eylesin onları hiç unutmayacaklarını belirtti.
Akçakoca seçim süreçlerini anlatarak 1 Haziran ve diğer seçimlerde hep birlikte en iyiye doğru gittiklerini ve bu başarıları birlikte kazandıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Divan Kurulu tarafından yeni Listedeki isimleri tek tek sahneye davet edilerek hatıra fotoğrafları çektirildi ve oylama işlemine geçildi.

Editör: Pusula Gazetesi