AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, yaklaşık 5 bin Devrekli ile birlikte yürüdü. Karşıyaka Mahallesi'nde toplanan Devrekliler, buradan ellerinde Türk Bayrakları ve AK Parti Bayrakları ile birlikte yürüyüşe geçti.5 binden fazla vatandaşın katıldığı yürüyüşte tekbirler getiren vatandaşlar, Sezai Bükrü ve AK Parti için slogan attı. Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü'ye Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de eşlik etti. Partinin eski ilçe başkanmları ve yönetimlerinde görev alan isimler de yürüyüşe katıldı.

Yürüyüşün Devrek Cumhuriyet Alanı'na kadar devam edeceği öğrenilirken, burada Sezai Bükrü büyük bir miting düzenleyerek vatandaşlara hitap etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda konuşan AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Sezai Bükrü, "Allah'ın izni ile doğduğum ve doyduğum topraklara hizmet için bir yola çıktım ve Devrek Belediye Başkan Adayı olarak yola çıktım. Memleket işi gönül işi diyerek çıktığımız yolda sıkmadık el, girilmedik ev bırakmadık. Hepiniz başımızın ve gönlümüzün tacısınız sağ olun var olun. Nihayet sandığa gidiyoruz. Seçim çalışmalarımız boyunca sizlerle dertleştik, sizleri dinledik, dertlerinizi ve beklentilerinizi öğrendik.

Dersimize çalıştık, çözümlerimiz hazır, Kaynaklarımız ve kadrolarımız da hazır. Tüm projelerimiz sizleri hak edilen bir Devrek'te yaşatmak için. AK Partimizin tek amacı sizleri hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. Devrek ve Devrekli aşkı ile hizmet edeceğime söz veriyorum. Laf ve sorun için çözüm ve hizmet etmek için yemin ettik. En önemli arzumuz Devrek'i sizlerle birlikte büyütmek. Sizler için ürettiğimiz projeler hayata geçtiğinde sizlerin de gurur duyacağı yarınlara hazır bir Devrek olacak. Yorulduk ama değecek sevgili kardeşlerim buna değecek. Yeni bir Devrek ile ülkemiz can bulsun.

Madenci kardeşlerime ayrıca teşekküre diyorum. Belediyemiz her insana adaletle hizmet edecek. Sizleri kutlu bir emanet olarak görecek. Gelin bize destek verin. Doğasıyla ve insanıyla en iyiye layık ilçemiz için el ele verip gönüllere varalım. El ele yürümek arzusu ve dileklerimle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Sezai Bükrü'nün sözleri sık sık miting alanındaki vatandaşların sloganlarıyla ve alkışlarıyla kesildi.

Editör: Pusula Gazetesi