AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 19 mahalle başkanlarına 'Gönül sofrası' yemeği verildi. Yemekte yapılan konuşmaların ardından mahalle başkanlıklarında görev yapan isimlere teşekkür belgesi takdim edildi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bugüne görev almış mahalle başkanları ve mevcut başkanları gönül sofrasında bir araya geldi.

Deniz Köşkü'nde düzenlenen yemeğe; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Merkez İlçe başkanı Mustafa Çağlayan, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan bir konuşma yaparak, Ak Parti'nin kuruluş amacından bahsederek Zonguldak'ta kuruluşundan bugüne görev yapmış olan 19 mahalle başkanlarına teşekkür etti.

TÜRKMEN: "İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BERABERİZ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, düzenlenen yemekte: "Bizden önce partinin kuruculuğunu yapmış kim varsa saygıyla anıyorum. Bu dava kurulurken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'düzgün, namuslu, dürüst bir dava yürütün' dedi. Davamızı yaşam biçimi haline getirdik, Bize sizinle beraber olmak yetiyor. Merkez İlçe başkanımız güzel bir organizasyon düşünmüş. Burada birlikteyiz, güzel bir beraberlik oldu. Bizim beraberliğe, soğumaya, soğutmaya ihtiyacımız var, iyi ki Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. İyi ki varsınız, iyi ki beraberiz. Daha çok çalışacağız, mücadele edeceğiz, ilçe başkanımın ekibine teşekkür ediyorum."

UÇAR: "BEN SİYASETTEN ÇOK ANLAMAM' DEDİM"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da konuşmasında "Nereden başlasam bilemiyorum, biraz duygusal bir süreç. 'Ben siyasetten çok anlamam' dedim. İlçe yönetimine girdim. Üye yapmaya başladık. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi kurtaracak dedim. Sonrasında beni ilçe başkanı yaptılar. Sonrasında süreç ilerledikçe ben il başkanı oldum. 17 yıl geçti aradan şimdi de milletvekiliyim. Böyle bir süreçten geçtik biz. Zor günlerde birlikte olmak önemli, Allah sizden razı olsun" dedi.

ÇOLAKOĞLU: "AK PARTİ BİR SEVDADIR"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise "AK Parti bir sevdadır. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Hepimizin evinde mutlaka bir AK Parti bir fotoğrafı vardı. Torunlarımız, çocukları ve onların torunları sızla hep gurur duyacaktır. Bizim arkadaşlarımız bu davaya ihanet etmediler. Hep sahip çıktılar. Dikleşmeden dik durarak yolumuza devam edelim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi