Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Devrek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 5'inci Olağan Kongresi, dün gerçekleştirildi. Kongrede, uzun süredir AK Parti Devrek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Muharrem Terzi, görevini Serdar Davulcu'ya devretti.

Devrek Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan kongreye; Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı Ali Kemal Karaca, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Duman, İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen, teşkilat üyeleri ile partililer katıldı.

Kongreye katılan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yaptığı konuşmada, kongrenin ilçe ve ülke için hayırlara vesile olmasını diledi.

Belediye Başkanı Semerci, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Muharrem Terzi'yi kutladı.

Başkanı Semerci, ayrıca AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçilen Serdar Davulcu ile Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bayrağı Serdar Davulcu'ya devreden Muharrem Terzi de, "Gençliğimin en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan'ın hak davasına ve bu ülkenin imanlı yürekli gençlerine harcadığım için pişman değilim. Arkadaşlarımızla birlikte evlatlarımıza anlatacağımız başarılı hikayelerimiz ve bu ülke için yağmur çamur demeden yaptığımız hizmetlerimiz var, çok şükür. Bize inan güvenen büyük küçük herkese teşekkür ediyorum. 7 yıllık süreçte yanımızda olan tüm yürekli cefakar ve vefalı dostlarımdan Allah razı olsun. Bayrağı devralan can kardeşim Serdar Davulcu'ya ve yine kardeş gibi bildiğim ekibine başarılar diliyorum. Allah muvaffakiyetler nasip etsin" ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçilen Serdar Davulcu, yaptığı teşekkür konuşmasında, "AK Gençlik 'Kim var hizmette?' denilince, sağına-soluna bakmadan, fert fert 'ben varım' diyebilen bir gençliktir. Ecdadının nesline layık bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan partimizin bir neferi olmak onur ve gurur verici... AK Parti Devrek İlçe Gençlik Kolları 5'inci Olağan Kongresi'nin tamamlanmış ve şahsım Gençlik Kolları Başkanı seçilmiştir. Kurduğumuz ekibimiz ile Muharrem Terzi başkanımızın 7 senedir taşıdığı ve bize devrettiği bayrağı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Kongreye katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.

Serdar Davulcu başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Sedat Üstünbaş, Sedat Saka, Mecit Kuruoğlu, Yasin Terzi, Halil Demirbaş, İsmail Terzi, Sibel Aydınlı, Çağla Türkmen, Funda Ermek, Elif Yaşar Karapınar, Ahmet Yazıcı, Gamze Davulcu, Şengül Kocabıçak, Serkan Duman, Musa Kurtoğlu, Abdullah Köse, Serhat Bayrak, Hakan Altuntaş, Emrullah Gülseven.

Editör: Pusula Gazetesi