Çaycuma Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Nebioğlu Beldesinde hayırsever Nazmi Yücel tarafından yaptırılan çocuk parkı ile bu sene yatırım programına alınan Nebioğlu Aile Sağlık Merkezi'nin çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

İl Halk sağlığı Müdürlüğü'nün takibi ve gayretleri ile yatırım programına alınan 3 hekimlik Aile Sağlık Merkezi'nin şu anda zemin etüt çalışmalarının yapıldığını belirten Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; " Nebioğlu parkı olarak kullanılan alan Belediye Meclis kararı ile Sağlık Bakanlığı'na tahsis edildi. Zemim etüdünden sonra en kısa zamanda ihalesi yapılarak temeli atılacak"diye konuştu.

Eczacı Nazmi Yücel tarafından yapılacak çocuk parkının da bayramdan sonra hizmete açılacağını belirten Aydoğan; "İhtiyaç duyulan yeni parkın maliyetinin büyük çoğunluğu Beldemizde hizmet veren Eczacı Nazmi Yücel tarafından karşılandı. Parkın oyu grupları alınarak tarafımıza teslim edildi. Katkılarından dolayı Nazmi Yücel'e teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi