Zonguldak'ın Gökçebey İlçesinde 24.03.2020 tarihinde dönemin Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak tarafından başlatılan ve şu anki Kaymakam Ömer Övünç Koşansu tarafından devam ettirilen 16 bin metre beton yol çalışmaları bir hafta içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ziyaret ettiği ilçede Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu'dan konu ile ilgili brifing aldı. 7 aydır beton yol çalışması için köylere mütemekkin olduklarını söyleyen İzzet Turpcu; "Son on yılda ilçemize 135.000 m2 parke dağıtıldı. Bu sene yedi ayda yapılan beton yolun parke karşılığı 54.000 m2'dir"dedi.

Beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayilmaz'a Aliusta Köyü İmamı Naim Ertürkten teşekkür ederken; " Kış ayında traktörle cenazelerini çıkardığımız yolun yapımında desteklerinden dolayı İl özel İdaresi Genel Sekreterine ve tüm emeği geçenlere duacıyız. Kış ayında mezarlığa çamurdan kardan kato ve traktörle cenazelerimizi çıkarmakta çok zorlanıyorduk. Şimdi yolumuz betonlandı köylümüz artık mezarlığa rahat rahat çıkabiliyor"dedi.

Genel Sekreter Ahmet Karayılmaz ise; "Beton yol çalışmasını başlatan Kaymakam Oğuzhan Erdi Atak'a İlçe Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu'ya, 7 aydır işi bir fiil takip eden Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu'ya Gökçebey il menel meclisi üyelerine, şantiye şefi ve çalışanlarına ile köy muhtarlarımıza teşekkür ederim" dedi.