Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürlüğü görevinden istifa eden Ahmet Karayılmaz, AK Parti'den Çaycuma Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Zonguldak ve Samsun'dan kalabalık bir grupla AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı'na gelen ve başvuru dosyasını İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı'ya teslim eden Karayılmaz, Çaycuma ve Zonguldak'ta birçok başarılı işlere imza attığını belirterek, "Düzgün çalışan, Elif gibi dümdüz bir insan olarak Samsun'a tayin edildim. AK Parti'de sadece bürokrat olarak değil, AK Parti'de siyasetçi olarak yürümenin de ilk adımı atmak istedim. Bizi biz yapan şeylerin en değerlisi AK Parti siyasetiydi. Burada bunu taçlandırmak istedim. Makam ve mevki ile hiç bir zaman işimiz olmadı. Makamlar gelip geçiyor. 'Samsun gibi bir yerden Çaycuma'ya neden dönüyorsun?' dediklerinde, 'Çaycuma benim sevdam, memleketim' dedim. Ben olmam gereken olmalıyım. Aday olsam da, aday adayı olarak kalsam da bundan sonra aynı şevk ve heyecanla çalışacağımı ifade etmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Çaycuma'da 2004'den yılından sonra iki dönem Belediye Başkanlığı, AK Parti'den yönetildi. Biz bu dönemde tekrardan Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da başlattığı belediyecilik anlayışını en iyi noktaya taşıyarak, çıtayı en üste koymak için savaşmak, omuz omuza, yan yana aynı havayı teneffüs etmek istiyoruz. Ben aday olma noktasına gelirsem, gencinden yaşlısına, engellisine kadar birçok hizmeti dümdüz, kimseyi ötekileştirmeden yaparak Çaycuma'da bir duruşumuz olacak. Arı gibi çalışkan bir yapımız olacak" diye konuştu.

Karayılmaz'ın adaylık açıklamasında; Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Nas, Çatalağzı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Baş ve Karapınar Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Dernek de hazır bulundu.

Karayılmaz'ın adaylık açıklamasında Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Nas ,Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş ve Karapınar Belediye Başkan Adayı Necdet Dernek de hazır bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi