Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Gelikspor sezona fırtına gibi başladı, istikrarlı şekilde yolunda devam ediyor. Oynadığı 6 maçın tamamını kazanan ve kayıpsız zirvede 18 puanla lider bulunan Gelikspor oynadığı futbolla da taktir topluyor. Antrenörler Gökhan Konmuş ve yardımcı Birol Yılmaz Gelikspor'da fark yaratıyorlar. Yıllarca Zonguldakspor alt yapısında birlikte çalışan iki tecrübeli teknik adam tecrübelerini bu sezon Gelikspor ile taçlandırıyorlar.

Gelikspor'un kayıpsız yola devam etmesi, taraftarlar arasında "Bizim takım ahenkle dans ediyor" esprilerine neden olurken, Gökhan Konmuş ciddiyeti elden bırakmıyor, futbolcularına rakip kim olursa olsun zayıf veya güçlü bakmadan 90 dakika boyunca rakibe saygı göstererek mücadele etmelerini istiyor.

CAPETİ İLE SAHASINDA OYNAYACAK
Gelikspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Alaplı Belediyespor'u 3-1 yenerek seriye devam ederken, hafta sonu saha ve seyircisi önünde Capeti Merkez Atölyesispor'u konuk edecek. Mavi-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını Gelik Sahası'nda yaptığı idmanlarla sürdürürken, Capeti karşısında da hedef mutlak 3 puan.

Editör: Pusula Gazetesi