Zonguldakspor'un başarılı futbolcusu Onur Eriş hafta sonu oynanacak Altay maçı öncesinde olumlu mesajlar verdi. Devre arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Onur Eriş, takım arkadaşları ile birlikte ikinci yarı çok daha iyi bir Zonguldakspor izlettireceklerini söyledi.

3 MAÇ CEZASI VAR
Onur Eriş Karaelmas Kemal Köksal stadında oynanan ilk yarının son maçı olan Nazilli Belediyespor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza almıştı. Onur ilk cezasını Altay karşısında çekeceği için bu zorlu maçta oynamayacak.

Onur "İkinci yarı öncesinde Antalya kampında güzel hazırlandık. Eksiklerimizi gördük. Altay maçı ile de güzel bir hava yakalamak istiyoruz. Galip gelmek istiyoruz seyircimizin önünde. Umarım bu hedefimize ulaşırız.

"İYİ BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ"

Yeni transferlerimiz oldu. En yakın zamanda takıma adapte olacaklarına inanıyorum. Güzel bir başlangıç yapacağız. Ben varım ya da yokum, bu çok önemli değil. Ben her zaman onların yanında olacağım. Bir taraftar yada kardeş gibi. İnşallah güzel bir başlangıç yapacağız" dedi.

"FUTBOLU İLE ÖN PLANA ÇIKAN ONUR OLACAĞIM"

Gördüğü gereksiz kartlarla ilk yarı boyunca tepki toplayan Onur Eriş, ikinci yarı öncesinde gereksiz kart görmeyeceği yönünde camiaya söz verdi. Onur "Hedefimiz her zaman Play-Off demiştik. Bu hedefimizi sonuna kadar kovalayacağız. Bundan sonra agresif olmayacağım. Futbolu ile ön plana çıkan bir Onur Eriş izleteceğime her zaman inanıyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte ikinci yarı çok daha iyi performans sergileyeceğiz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi