Zonguldakspor Takım Kaptanı Suat Kerçin 7 yıllık Zonguldakspor macerasına son verdi. Cahit Terzi'nin şampiyonluğa koşturduğu Güzelorduspor'a gitti, kendisi için en doğru kararı verdi. Kulüp binasında Yönetim Kurulu, Teknik heyet, kader birliği paylaştığı birlikte sevinip birlikte üzüldüğü takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Cefakar malzemeciler ve personelle vedalaştı. Saat 18.00'da Terminalden otobüse binip Ordu'nun yolunu tuttu. Onu uğurlayanlar arasında eşi Aygül Sarı Kerçin'in yanısıra Mummer-Ceyhun Öztürk ailesi ve çok sevdiği takım arkadaşları Okan Eken, Onur Eriş Serkan Küçük ve Hüseyin Yılmaz vardı. Diğer takım arkadaşları yoktu, olmalıydı. Onu omuzlayarak onurla gururla göndermelilerdi. Sonuçta Zonguldakspor'dan bir efsane koptu, yolun açık olsun Kaptan Suat... 7 numaralı formanlar Güzelordu'da alışık olduğun şampiyonlukları tatman dileği ile...

HAKAN HÜRFİKİR:
Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir Kaptan Suat'a bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Suat'ın Zonguldakspor'un başarılarında büyük katkısı olduğunu belirterek takım içinde örnek karekter, örnek bir futbolcu, örnek bir kaptan olduğunu vurguladı. Hürfikir, Suat'a yeni takımı Güzelordu'da başarılar dileyerek şampiyonluk yaşamasını temenni etti.

SUAT KERÇİN'DEN VEDA MESAJI

"7 sene 7 numaralı forma ile mücadele ettiğim Zonguldakspor'dan ayrıldım. Bundan sonraki maçlarında canı gönülden başarılar diliyorum. Bizde bir taraftar olarak takibinde olacağız. Demek ki ne kadar çok emek vermişiz ve doğru hareketler yapmışız ki bir dünya sevenimiz varmış. Arayan soran yazan duacı olan insanlar. Bir Zonguldaklı olarak, takımın kaptanı olarak her zaman sorumluluğumun farkında olarak hatta bazen sadece futbol değil; ilimizin yolunu , hastanesini ,TTK'yı, madencilerimiz başta olmak üzere bütün emekçilerimizi, stadyum sorununu sırtımızda taşıdık. Çıktığımız her platformda bunları dile getirdik. Belki de haddimizi aştık. Görevimizi eksik yaptıysak affola, varsa hakkım helal olsun. Giderken üzülüyorum ama bir o kadarda gururluyum. Sevdiklerimizi sevdamızı kardeşlerimizi geride bırakıyoruz. Hakkınızı helal edin"

AYGÜL SARI KERÇİN (SUAT'IN EŞİ)

"Valizle seni yollamamıstım hiç. Çok zormuş. Ben bu evde "cannn" dedigimde kim cevap verecek bana. Kime dayayacam sırtımı simdi. Gittiğin yerde huzurlu olacaksın biliyorum rabbim yardımcın olsun. Senin yüreğine kurban olurum ben. Giderken sol yanımı da aldın gittin. Seni çok seviyorum ADAM... Suat Kerçin yolun bahtın açık olsun SEVDİGİM"

MUAMMER ÖZTÜR:

"Suat Kerçin bugün emek verdiği Zonguldakspor'dan ayrılıp Güzelordu'ya transfer oldu. Tabi ki bu kararı alırken çok üzüldüğünü bugün yolcu ederken gözlerinden akan yaşları gördüm. Eşi gözyaşlarını tutamadı. Hayatta yaşamak mücadele etmek çocuklarının ve ailesinin geçimi futboldan kazanmak zorunda. Ben Zonguldakspor'a vermiş olduğu hizmetin ve çabasının karşılığında Zonguldakspor camiası bu güzel çocuğu en azından sezon sonuna kadar bırakmazdı ve eşinden ve çocuklarından uzaklaştırıp özlem yaratmaması gerekirdi. Olsun 3 ay dayanırsın sen koca kalpli temiz yürekli Suat Kercin. Gözün arkada kalmasın. Bizler burada oldukça her zaman ailen bize amanet. Yolun açık olsun. Başarılar"

CEYHUN ÖZTÜR:

"Göğsünde taşıdığı arma için önce vefa dedi 2.ligden amatör kümeye geldi. Vizyonu ile takımdaki herkese kendini sevdirdi. Yeri geldi cefa çekti yeri geldi sefa sürdü yeri geldi kulübede haftalarca bekledi yeri geldi her kötü sözümüze katlandı yeri geldi 10 liralık kaptan oldu yeri geldi ruhsuz oldu yeri geldi ihtiyarladı fakat o son anına kadar hep Zonguldakspor dedi... Ve büyük kaptan ayrılık zamanı geldi nasıl bir sevgi ki bu giderken bile zonguldak sporuna bir şeyler kazandırmanın gururunu yaşadı... Sen gerçek bir dost gerçek bir arkadaşsın büyük kaptan yolun bahtın açık olsun şansın bol olsun. Zonguldak seninle gurur duyuyor"

KADER DÖNMEZ:

"Benim Gönlü Yüce, Kalbi Güzel Abim Bir Çok Şey Yazabilirim Sana, Bir Çok Güzel Söz Sana Olan Sevgimi Anlatmaya, Ama Kelimeler Boğazıma Öyle Bir Düğümlendi Ki Anlatamıyorum. Yıkıldım! Sen Benim İçin Sadece Zonguldakspor'un Takım Kaptanı Değildin, Sen Bana Bir İnsana ABİMM Demek İçin Aynı Soyadı Taşımaya Gerek Olmadığını Öğretenlerden Birisin... Bu Camianın İçine Girdiğimden Beri Bana Hiç Unutmayacağım Mutluluklar Yaşatan, Nazıma, Sitemime, Ağlamama, Gülmeme Ve Her şeyime Katlanan Hatta Hastalığımda Bile Derdime Ortak Olan, Sarıldığında Dağları Devirecek Ve Herkesin Herşeyin Karşısında Durabilecek Kadar Güç Verensin! Her Anımda Yanımdaydın, Biliyorum Olmaya da Devam Edeceksin... Ben Sana Veda Etmiyorum! Ben Seni Bir "ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN'lere" Sığdırmıyorum! Çünkü "GURURUMSUN" Dediğin Bu Kardeşinin Sadece Bedeni Senle Değil Yüreği, Kalbi, Duası Hep Üstünde Ve Seninle Olacak! Sen Kilometrelerce Uzağımda Olsan Bile, Ben Senin Sevgini Yüreğimde Hissederim Abim"

Editör: Pusula Gazetesi