Misli.com 2.Lig Beyaz Grup't mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da moraller yerinde. Sezona bir çok sorunla başlayan, kasasında sıcak parası olmayan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan zoru görerek hiçbir yöneticiye haber vermeden Zonguldak'tan kaçtı, Vanspor ile anlaştı. Zonguldakspor AŞ. Başkanı Hakan Hürfikir ise Ankaragücü ve Osmanspor tecrübesi olan Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile anlaştı. 6 kişi ile kampa giden Mustafa Dalcı takımı Kızılcahamam ve Bolu kamplarında oluşturdu.

CAMİA TAKIMDAN UMUTSUZDU
Zonguldakspor camiası ise takımından umutsuz, küme düşer gözüyle bakıyordu. Hazırlık maçı bile yapmadan ilk maçta Bursa deplasmanında İnegölspor ile karşılaşan Zonguldakspor sahadan 0-0'lık sonuçla ayrılarak kente 1 puanla döndü. Ardından sahasında Devrek İlçe Stadı'nda Cumartesi günü Niğde Anadolu FK ile oynadı. Mustafa Dalcı ve öğrencileri Niğde'yi de 2-1 yendi, taraftarları mest etti.

İYİ BAŞLADIK, İYİ GİDİYORUZ

Zonguldakspor'da tüm olumsuzlukların üzerine cesaretle gelerek göreve başlayan Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve öğrencileri alkışı haketti. İki haftada 4 puan bu şartlarda çok çok iyi olarak değerlendiriliyor. Takım iyi başladı, iyi gidiyor.

FİZİK KONUSYON EKSİK, TAKIM 2. YARI DÜŞÜYOR
Zonguldakspor hazırlık maçı dahi yapmadan bir çok futbolcu 1 haftalık idmanla maçlara çıkmak zorunda kaldı. İki maçta da fizik kondisyon eksikliği göze çarptı. Ancak Teknik Direktör Mustafa Dalcı bu açığı da ilerleyen haftalarda kapatarak takımı daha iyi bir duruma getirmeyi planlıyor.

10 YENİ FUTBOLCU İLK 11'DEYDİ

Zonguldakspor, Niğde Anadolu FK maçında geçtiğimiz sezonki kadrodan yalnızca kaptan Hakan Çevik ile oynadı. İlk 11'de 10 tane yeni futbolcu ile takım Niğde Anadolu FK maçına çıktı. Yepyeni bir kadro ve en önemlisi sahada mütevazi, savaşan bir kadro vardı.