Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde sezon öncesinde yaptığı flaş transferlerle sezona şampiyonluk parolasıyla giren Kilimli Belediyespor bu hedef doğrultusunda ilk yarıyı 28 puanla tamamladı. Bir diğer şampiyon adaylarından Gelikspor ile aynı puanla devreyi kapatan Kilimli Belediyespor ikinci yarıya kötü başlangıç yaparak üst üste Çaydeğirmeni Belediyespor ve Akınspor maçlarında beklenmedik puanlar kaybederek rakibi Gelik'in 4 puan gerisinde kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolundaki tek rakibi Gelikspor ile deplasmanda oynayan Kilimli Belediyespor hafta için bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayarak sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Ancak beklenenin aksine sahadan 3-2 yenik ayrılan Kilimli Belediyespor puan farkının 7'ye çıkmasına engel olamadı. Ligde geride kalan 7 haftada 7 puanlık farkı kapatması zor görünün Kilimli Belediyespor'da moraller bozuk.

SELAHATTİN BAYAR PES ETMEYECEK

Kilimli Belediyespor'un başarılı antrenörü Selahattin Bayar Cumartesi günü 14.00'da Kilimli Ahmet Şerefoğlu sahalarında oynayacakları Çaycumaspor maçı öncesinde futbolcularını tekrar lige motive etmeye çalışıyor. Rakipleri Gelik'in puan kaybedeceğine inandığını belirten Bayar, "Lig daha bitmedi. Son maça kadar şansımızı kovalayacağız. Bize pes etmek yakışmaz. Futbolun içinde her türlü sonuç var. Biz bu sonuçlara saygı göstereceğiz" diyerek sporcularını Çaycuma maçına ve diğer maçlara motive ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi