Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in eşi Miray Ürkmezer, SAKEM öğretmenleri ve gönüllü bayanlar tarafından hazırlanan Kıtır kolilerini alan askerler, Safranbolu Belediyesinin sosyal medya hesabına teşekkür mesajı gönderdi.
Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen "Zeytin Dalı" harekatında görev alan askerlere destek olmak amacı ile üretilen 'Safranbolu Kıtırı' sınırda görev yapan Mehmetçiğe gönderilmişti. Özenle paketlenerek memetçiğe gönderilen kıtırları alan askerler belediyenin sosyal medya hesabına gönderdiği mesajında belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Askerlerin mesajında, ''Zeytin Dalı Harekatı (Afrin) kapsamında bizlere dualarını esirgemeyen, gıda erzak olarak da her zaman yanımızda olduklarını gösteren başta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanımız Dr. Fatih Ürkmezer'e, Belediye'de halen çalışan, görev yapan, bizlere kadar ulaşmasını sağlayan emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımızı sunarız. Göndermiş olduğunuz Safranbolu Kıtırı Afrin'de elimize ulaşmıştır''denildi.
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, gelen mesajın kendilerini son derece duygulandırdığını ifade ederek, "Askerimize ne yapsak azdır, onların hakkını ödeyemeyiz. Göndermiş olduğumuz gıda desteği çölde bir kum tanesi kadar azdır, inşallah bundan sonra da yanlarında olduğumuzu hissettirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi