TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ligde oynadığı 16 maçta topladığı 22 puanla 8'nci sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşısında 7-1'lik skorla sahadan yenik ayrılan ve taraftarını derin üzüntüye boğan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan farklı yenilgiyi ve gelecek haftaları değerlendirdi.

"FUTBOLCULARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Afacan ''Futbolcularım özellikle bütün sorunlarına rağmen takım olabilmek adına ve formamıza armamıza değirli kılabilmek adına göstermiş oldukları karakterlerine teşekkür ediyorum. Tarsus İdman Yurdu maçına geldiğimizde Tarsus İdman Yurdu takımı bundan önce deplasmanda yendiğimiz Trabzon Hekimoğlu, Sacaktepe ve berabere kaldığımız Sarıyer takımlarından daha iyi bir kadroya sahipler ama bizde onlardan daha iyi bir oyuna sahibiz" ifadelerini kullandı.

"ÇOK EKSİĞİMİZ VARDI"
Afacan, "Tarsus maçı öncesinde Oğuzhan, Berkan gibi oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle oynayamadtı. Takım kaptanı Hakan ve Metin cezalıydı. Bunlara hafta içi birde Emre Can'ın 2 gün antrenmana çıkamaması, Gürkan ve Serhat'ın hastanede 2 gün tedavi görmelerinin yanı sıra maç öncesi Yiğit Gökoğlan'ın belindeki sıkıntı nedeniyle maça çıkmayacağını söylemesi bizi zor durumda bıraktı. İdial kadromuzdan uzak bir kadro ile sahaya çıkmak zorunda kaldık.

Fakat bunların hepsi alınan sonucu bir sebebi olamaz. Zonguldakspor camiası büyük bir camia. Bunun üstesinden gelebilmeliyiz. Ben taraftarımızı Samsun maçında olduğu gibi Afyon maçına gelerek genç takımımıza sahip çıkmasını istiyorum. Arkamızda olmalarını istiyorum. Bizim takımımız bu maçtan galip gelebilecek bir takım.

"GENÇ ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKALIM"

Afacan, ''Takımımızın eksik bölgelerini biliyoruz. Eksik bölgelere tabi ki oyuncu almak istiyoruz. Bunların hepsi bütceyle alakalı. Ama biz ondan önce Afyon maçını kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Özellikle taraftarımıza tekrar sesleniyorum. Bu genç çocuklara sahip çıkalım. Gün birlik olmalı günüdür. Gün beraber olma günüdür" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi