Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Mali İşler Sekreteri Adnan Tıska'nın oğlu Harun Tıska, Çaycuma Kültür ve Dayanışma Derneği (ÇAYDER) Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Eryılmaz'ın kızı Kumru Eryılmaz ile hayatını birleştirdi.

Düğüne siyasiler ve sivil toplum örgütlerinden yüksek katılım oldu. Gelinin anne ve babası Nursel-Nusret Eryılmaz ile damadın babası Nuray-Adnan Tıska, davetlileri kapıda karşılayıp yakından ilgilendiler.

Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde (Filyos Ecopark) yapılan düğüne; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaycuma Eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Karaman eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, , Zonguldaklı Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Pusula Gazetesi olarak Kumru ve Harun çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi